Education320 logo
«Не обмежуйте дитину власним навчанням,
бо він народився в інший час» Рабіндранат Тагор.
Articles

Архів статей для батьків та підлітків
Архив статей для родителей и подростков.

Виховання та самовиховання, вивчення англійської, посилання на корисні сайти, рекомендації, цікаві запитання батьків, освіта за кордоном, технічні питання.
Пишіть та ставте запитання на emilybooks320@gmail.com

Казка про принцесу та очікування | Сказка про принцессу и ожидания
Проблема? Знайди правильне рішення та дій.
Проблема? Найди правильное решение и действуй.

Казка про жабу - Сказка о жабе
Іноді одна невелика казка може замінити десять консультацій психолога. Це той самий випадок.
Любов зла полюбиш і козла. Якщо так сталося, що робити?
Иногда одна небольшая сказка может заменить 10 консультаций психолога. Это тот самый случай.
Любовь зла, полюбишь и козла. Если уж так случилось, что делать?

Victoria Prooday про проблеми виховання сучасних дітей - Victoria Prooday о проблемах воспитания современных детей
Чудова стаття про виховання сучасних дітей. Вікторія наголошує на всіх основних проблемах з якими стикаються батьки (розуміють це вони чи ні). Надано шляхи та способи їх вирішення. Коротко – зрозуміло – ефективно.
Отличная статья о воспитании современных детей. Виктория отмечает все основные проблемы с которыми сталкиваются родители (понимают это они или нет). Даны пути и способы их решения. Кратко - понятно - эффективно.

Інелла Огнєва - Инелла Огнева
Бог послав цього ангелочка на нашу землю, щоб він зробив нас кращими! Але він так за ним нудьгував, так потребував його суспільства, що повернув його на небо. Нам залишається лише сумувати та ПАМ'ЯТАТИ! Добре, що вона залишила нам те, що треба не просто пам'ятати, а й учити! Сподіваюся, що багато її віршів увійдуть до шкільної програми.
Бог послал этого ангелочка на нашу землю, чтобы он сделал нас лучше! Но, он так за ним скучал, так нуждался в его обществе, что вернул его на небо. Нам остаётся только скорбеть и ПОМНИТЬ! Благо, что она оставила нам то, что нужно не просто помнить, но и учить! Надеюсь, что многие её стихи войдут в школьную программу.

Чотири Експерименти - Четыре Эксперимента
Ідеальні умови (Рай) – чи добре це для життя? Людська рівність – це утопія чи мета? Наркотична, алкогольна залежності - причини виникнення, чи можна контролювати?
Идеальные условия (Рай) - хорошо ли это для жизни? Человеческое равенство – это утопия или цель? Наркотическая, алкогольная зависимости - причины возникновения, можно ли контролировать?

Дитяча агресiя. Дитину ображають однолітки. Що робити? - Детская агрессия. Ребёнка обижают сверстники. Что делать?
З цією проблемою стикаються майже всі батьки. На деякі питання дає відповідь пост Світлани Ройз у Фейсбуці.
Про дражнилки, обзивалки, плітки, гарчання, різні прояви вербальної агресії у дітей. Про те, як можна зміцнити нашу дитину (і, можливо, себе).
С этой проблемой сталкиваются почти все родители. На некоторые вопросы дает ответ пост Светланы Ройз в Фейсбуке.
О дразнилках, обзывалках, сплетнях, рычании, разных проявлениях вербальной агрессии у детей. О том, как можно укрепить нашего ребёнка (и, возможно, себя).

Перерви у вивченні англійської мови з дитиною. - Перерывы в изучении английского языка ребёнком.
Надійшло кілька запитань від батьків на цю тему. Питання типу: Займалися з дитиною, потім зробили перерву. Дитина все забула. Збираємось відправити дитину на літо до бабусі, там займатися з нею нема кому. І аналогічні питання.
Поступило несколько вопросов от родителей по этой теме. Вопросы типа: Занимались с ребенком, потом сделали перерыв. Ребёнок все забыл. Собираемся отправить ребёнка на лето к бабушке, там заниматься с ним некому. И аналогичные вопросы.

Говоріть це дитині щодня. - Говорите это ребёнку каждый день.
Чому треба дитині говорити слова кохання, схвалення, підтримки. Виховання впевненості.
"Нехай ваша дитина краще зазнається, ніж вважатиме, що вона тварюка тремтяча і місце її у плінтуса."
Почему надо ребенку говорить слова любви, одобрения, поддержки. Воспитание уверенности.
"Пусть ваш ребёнок лучше зазнается, чем будет считать, что он тварь дрожащая и место его у плинтуса."

Пояснюйте, вчіть, повторюйте з дитиною ці ТРИ РЕЧІ - Объясняйте, учите, повторяйте с ребёнком эти ТРИ ВЕЩИ

З якого віку можна дивитися гру престолів? - С какого возраста можно смотреть Игру престолов?
Батьки пропонують синові (14 років) подивитися "Гру Престолів". Він їм каже: "Спочатку подивіться самі". Батьки, перестаньте витати у хмарах, спустіться на землю, він уже цей фільм подивився і просто не хоче (йому незручно) дивитися його з вами. І це погано.
Родители предлагают сыну (14 лет) посмотреть "Игру Престолов". Он им говорит: "Сначала посмотрите сами". Родители, перестаньте витать в облаках, спуститесь на землю, он уже этот фильм посмотрел и просто не хочет (ему неудобно) смотреть его с вами. И это плохо.

Як виховувати дітей? Як вивчати англійську? - Как воспитывать детей? Как изучать английский?
Цікаві думки відомих людей
Интересные мнения известных людей.

Формати КНИЖОК - Форматы КНИГ
Основні формати книг в інтернеті та на наших сайтах.
Основные форматы книг в интернете и на наших сайтах.

Формати та характеристики відео файлів - Форматы и характеристики видео файлов
Розглядаються сучасні формати та характеристики відео файлів.
Рассматриваются современные форматы и характеристики видео файлов.

Батьки, ставте правильні питання - Родители, задавайте правильные вопросы
Чому на багато питань батьків неможливо відповісти?
Почему на многие вопросы родителей невозможно дать ответ?

"Таємниця Коко" - пояснення національних особливостей та традицій - "Тайна Коко" - пояснения национальных особенностей и традиций
Питання від Олени Л. Дивилися мультфільм "Таємниця Коко". Мультфільм дуже сподобався. Багато емоцій. Навіть разом заплакали, коли Мігель співає Coco, щоб нагадати їй батька. Але багато незрозумілих моментів (описує деякі незрозумілі моменти).
Відмінне питання, на яке потрібна розгорнута відповідь.
Олена, мультфільм справді чудовий. Коли ми дивилися з онукою, заплакали на цьому ж епізоді. А те, що багато неясного – природно. Це інша культура. Команда "Діснея" перед початком зйомок кілька місяців провела подорожуючи Мексикою, щоб зрозуміти багато національних особливостей і традицій. Перед прем'єрою цього мультфільму було кілька статей із поясненнями того, що побачить глядач. На жаль, ці статті англійською мовою. Прочитайте наші пояснення російською. Сподіваємось вони будуть цікаві для батьків, і допоможуть їм дати пояснення дітям.
Вопрос от Елены Л. Смотрели мультфильм "Тайна Коко". Мультфильм очень понравился. Много эмоций. Даже вместе всплакнули, когда Мигель поет Coco, чтобы напомнить ей отца. Но много непонятных моментов (описывает некоторые непонятные моменты).
Отличный вопрос, на который требуется развернутый ответ.
Елена, мультфильм действительно великолепный. Когда мы смотрели с внучкой, всплакнули на этом же эпизоде. А то, что много неясного - естественно. Это другая культура. Команда "Диснея" перед началом съёмок, несколько месяцев провела путешествуя по Мексике, чтобы понять многие национальные особенности и традиции. Перед премьерой этого мультфильма было несколько статей с пояснениями того, что увидит зритель. К сожалению эти статьи на английском языке. Прочитайте наши пояснения на русском. Надеемся они будут интересны для родителей, и помогут им дать пояснения детям.

Озвученные книги без регистрации

Купон $10

Учителям английского

Английский для детей 3-9 лет

Baby English Best ® 2018-2022
10 visitors today, 709947 total