Education320 logo
«Не обмежуйте дитину власним навчанням,
бо він народився в інший час» Рабіндранат Тагор.
Articles

Корисні підручники для підготовки з математики рівня А англійською.
Полезные учебники для подготовки по математике до уровня А на английском.

I love math

If you stop at general math, then you will only make general money



Значення математики для студентів, які бажають вступити до університету, неможливо переоцінити. Знання математики на рівні A підвищить ваші шанси бути прийнятим на багато програм для отримання ступеня, навіть якщо ви не отримали вищу оцінку. Математика або необхідна, або принаймні корисна для вступу на різні курси, включаючи інформатику, інженерію, а також багато наукових та економічних факультетів.

Остаточного списку книг, необхідних успішної підготовки, немає. Вкрай корисно використовувати підручники, спеціально розроблені екзаменаційними комісіями Великобританії (також відомими як органи, що присуджують нагороди), які встановлюють та присуджують рівні A. До них відносяться AQA (Альянс з оцінки та кваліфікацій), Edexcel та OCR (Оксфорд, Кембрі). Кембриджські міжнародні рівні A відповідають OCR. Всі екзаменаційні комісії дотримуються суворих правил Ofqual (Управління з кваліфікацій та іспитів).

Ось деякі підручники з математики для школярів, які збираються навчатися, де викладання англійською мовою. Вони добре підходять для підготовки до рівня A:


Cambridge International AS & A Level Mathematics: Pure Mathematics 1 Coursebook + Cambridge International AS & A Level Mathematics: Pure Mathematics 1 Practice Book

Ця серія була розроблена спеціально для навчальної програми Cambridge International AS&A Level Mathematics. Він включає чіткі, докладні і прості для розуміння пояснення різних тем (від квадратних рівнянь і геометрії на площині до диференціального та інтегрального обчислення). У книзі є розділи з коротким викладом, приклади, вправи на повторення та відповіді.

AQA A Level Mathematics Year 1 (AS) & AQA A Level Mathematics Year 2 by Sophie Goldie

Ці два підручники, схвалені AQA, добре структуровані, охоплюють безліч тем (від квадратичних функцій до статистики та механіки) та містять безліч практичних питань, реальних прикладів та вправ, орієнтованих на підвищення навичок вирішення завдань.

Bridging GCSE and A-level Maths Student Book by Mark Rowland

Перехід із GCSE/IGCSE на A-Level може бути складним. Ця книга, написана досвідченим автором, допомагає переглянути і розширити знання, які були отримані раніше, і з більшою впевненістю приступити до вивчення математики A-level. Він знайомить з основними темами математики та включає приклади з додатковими рекомендаціями у вигляді підказок та поширених помилок.

Mathematics - Core Course for Level & Further Pure Mathematics L. Bostock and S. Chandler

Ці два підручники охоплюють повний дворічний математичний курс для A-Level. Спочатку опубліковані у 1981 та 1982 роках відповідно, вони витримали випробування часом, даючи відмінний огляд ключових тем із безліччю корисних прикладів та практичних питань.

Значение математики для студентов, желающих поступить в университет, невозможно переоценить. Знание математики на уровне A повысит ваши шансы быть принятым на многие программы для получение степени, даже если вы не получили высшую оценку. Математика либо необходима, либо, по крайней мере, полезна для поступления на различные курсы, включая информатику, инженерию, а также многие научные и экономические факультеты.

Окончательного списка книг, необходимых для успешной подготовки, не существует. Крайне полезно использовать учебники, специально разработанные экзаменационными комиссиями Великобритании (также известными как органы, присуждающие награды), которые устанавливают и присуждают уровни A. К ним относятся AQA (Альянс по оценке и квалификациям), Edexcel и OCR (Оксфорд, Кембридж и RSA). Кембриджские международные уровни A соответствуют OCR. Все экзаменационные комиссии следуют строгим правилам Ofqual (Управление по квалификациям и экзаменам).

Вот некоторые учебники по математике для школьников, которые собираются учиться, где преподование на английском языке. Они хорошо подходят для подготовки на уровень A:


Cambridge International AS & A Level Mathematics: Pure Mathematics 1 Coursebook + Cambridge International AS & A Level Mathematics: Pure Mathematics 1 Practice Book

Эта серия была разработана специально для учебной программы Cambridge International AS & A Level Mathematics. Он включает в себя четкие, подробные и простые для понимания объяснения различных тем (от квадратных уравнений и геометрии на плоскости до дифференциального и интегрального исчисления). В книге есть разделы с кратким изложением, примеры, упражнения на повторение и ответы.

AQA A Level Mathematics Year 1 (AS) & AQA A Level Mathematics Year 2 by Sophie Goldie

Эти два учебника, одобренные AQA, хорошо структурированы, охватывают множество тем (от квадратичных функций до статистики и механики) и содержат множество практических вопросов, реальных примеров и упражнений, ориентированных на повышение навыков решения задач.

Bridging GCSE and A-level Maths Student Book by Mark Rowland

Переход с GCSE/IGCSE на A-Level может быть сложным. Эта книга, написанная опытным автором, помогает пересмотреть и расширить те знания, которые были получены ранее, и с большей уверенностью приступить к изучению математики A-level. Он знакомит с основными темами математики и включает примеры с дополнительными рекомендациями в виде подсказок и распространенных ошибок.

Mathematics - The Core Course for A Level & Further Pure Mathematics by L. Bostock and S. Chandler

Эти два учебника охватывают полный двухлетний курс математики для A-Level. Первоначально опубликованные в 1981 и 1982 годах соответственно, они выдержали испытание временем, давая отличный обзор ключевых тем с множеством полезных примеров и практических вопросов.

Baby English Best ® 2018-2022
11 visitors today, 709960 total